Verleg jij graag je grenzen?
Denk dan eens aan werken bij umcGroningen Thuis. Wij zijn een jonge, enthousiaste en ambitieuze thuiszorgorganisatie. Wij bieden mensen in de provincie Groningen verzorging, (specialistische) verpleging , kinderzorg en persoonlijke begeleiding. Om onze klanten thuis optimaal te ondersteunen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die onze klanten de beste zorg willen geven én het beste uit zichzelf willen halen. Hou jij van aanpakken en lijkt het je leuk om mee te bouwen aan een nieuwe organisatie? Dan ben je bij umcGroningen Thuis aan het juiste adres. Bij ons krijg je de kans je grenzen te verleggen. Je krijgt diverse trainingen en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Primaire arbeidsvoorwaarden; Twee maal per jaar wordt een scholing georganiseerd waar je je vaardigheden op peil kunt brengen maar ook tijdens je routes vindt toetsing plaats. Onze toetsers zijn gekwalificeerd volgens de nationale richtlijnen. Daarnaast worden vijf maal per jaar klinische lessen georganiseerd, deze klinische lessen worden gegeven door inhoudsdeskundigen van het UMCG.

Medewerkers van umcGroningen Thuis met een vast contract en oproepkrachten die meer dan 500 uur per jaar bij umcGroningen Thuis werken kunnen gratis lid worden van de Ledenvereniging van Evean.

Vacatures
Zoek jij een uitdagende baan bij umcGroningen Thuis? Klik voor meer informatie in het linkermenu op de functie van jouw keuze. Is er op dit moment geen passende vacature voor je? Stuur ons dan een open sollicitatie.