umcGroningen Thuis is dé organisatie in Groningen en omgeving voor het deskundig verrichten van verpleegkundige en verzorgende handelingen bij u thuis. Zoals wond- en stomaverzorging, geven van injecties en hulp bij medicijngebruik. Maar ook hulp bij dagelijkse handelingen, zoals opstaan en naar bed gaan, wassen en douchen, aankleden, eten of naar het toilet gaan.

Daarnaast kunnen u, uw partner, familieleden en mantelzorger(s) rekenen op voorlichting over uw aandoening, handicap en ziekte . Ook helpen wij u graag met advies en instructies om zo goed mogelijk met uw aandoening om te kunnen gaan. En als er hulpmiddelen zijn die het u gemakkelijker maken of andere instanties zijn die wellicht uw zorgvraag kunnen beantwoorden, helpen wij u graag op weg. Of we regelen deze zaken als u dat niet zelf kunt.

Meer weten?
Neem dan contact op met umcGroningen Thuis, van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 17.00 uur te bereiken op 050-3615163 en buiten kantooruren en in het weekend op 0900-100 10 20 (lokaal tarief). Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.