Wanneer een ziekte ongeneeslijk blijkt te zijn, is het belangrijk dat u of uw naaste de juiste zorg en aandacht ontvangt. Er gebeurt op zo'n moment immers al genoeg in uw leven en dat van uw naasten. De meeste mensen willen hun laatste levensfase thuis in hun vertrouwde omgeving doorbrengen. umcGroningen Thuis biedt ondersteuning die ervoor zorgt dat de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk blijft. Dat is voor u belangrijk en ook voor uw naasten.

umcGroningen Thuis biedt waakzorg en nachtzorg, zodat u of uw naaste (zo lang mogelijk) thuis kan verblijven en eventueel thuis kan sterven. Deze zorg is mede ter ondersteuning van de mantelzorg. Wij leveren 7 dagen in de week zorg, tot 24 uur per dag zowel voor de langere als korte duur. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing. Hierbij betrekken we degenen die al hulp thuis bieden, zoals familieleden, buren of vrienden (mantelzorgers). Bij umcGroningen Thuis kunt u er bovendien op rekenen dat u wordt geholpen door een kleine groep vaste medewerkers, zodat u veelal een vertrouwd gezicht bij u in huis krijgt.

Meer weten?
Neem dan contact op met umcGroningen Thuis, van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 17.00 uur te bereiken op 050-3615163 en buiten kantooruren en in het weekend op 0900-100 10 20 (lokaal tarief). Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.